Skip to content
Granlund Sweden people talking at the office
CareersAffärsutvecklingschef för energi, Sverige

Affärsutvecklingschef för energi, Sverige

Är du intresserad av att arbeta i ett framåttänkande och innovativt företag där du kan bidra till att påverka klimatförändringarna? Är du redo att hjälpa oss att förändra hur fastigheter värms upp i Norden?

Granlund Oy söker en affärsutvecklingschef för energi till vårt växande team av energikonsultspecialister. Du kommer att ansvara för att leda affärsutvecklingen inom energiområdet i Sverige.

Du kommer att stödja våra krävande energisystemtjänster och hantera projektleverans, design och analys inom byggsektorn. Du kommer att ansvara för intressenternas engagemang för kartläggning, genomförbarhet, kommersialisering och genomförande av projektuppdrag.

Vi håller på att utöka vårt internationella team för energisystem, så du kommer att få stöd från dina teamkamrater i Finland och Storbritannien. På Granlund får du chansen att vara med och utveckla nya energilösningar i Sverige, i nära samarbete med andra team i Granlund-koncernen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, professionell utveckling och möjligheter till internationellt samarbete.

Vi har en omfattande meritlista av lösningar med låga koldioxidutsläpp i Norden. Vår styrka är bedömningen av olika energilösningar och deras effektivitet i såväl enskilda fastigheter som hela fastighetsportföljer. Våra experter stoltserar med den mest omfattande expertis inom energiberäkningar, nya energilösningar och omfattande hybridenergisystem. Vi kombinerar banbrytande expertis inom energihantering, simulerings- och optimeringsverktyg i världsklass och ingenjörspraktik.

Denna roll ger dig flexibiliteten att arbeta på distans i Sverige. Du bör ha förmåga att resa i Sverige för platsbesök och kundmöten. Du kan också arbeta från våra svenska dotterbolags kontor Granlund Sweden eller Granlund Stockholm eller på ett delat kontor nära dig.

Gör ett stort karriärdrag – bli Granlund-anställd

Granlund Group är en ärlig, professionell och mångsidig operatör inom MEP-design med över 60 års erfarenhet inom branschen. Vi har en stark mentalitet att gå framåt, och våra anställda tycker verkligen om att arbeta med oss år efter år. Vi är ett företag som ägs av våra anställda, där allas expertis värdesätts. Vi sysselsätter mer än 1200 personer i Finland och 40 i Sverige, och vi utökar vår internationella verksamhet.

Att hjälpa personalen att uppnå en balans mellan arbete och privatliv som stödjer tillväxt är viktigt för oss. Om du går med i Granlund, samt får en konkurrenskraftig lön, får du också möjlighet att utforska ett flexibelt arbetsarrangemang. När du går med i Granlund får du inte bara chansen att bidra till utmaningen att minska koldioxidutsläppen i Sverige, du blir en del av en internationell grupp av företag som växer snabbt och banar väg för en framtid med låga koldioxidutsläpp. Vi strävar efter en arbetsplats som uppmuntrar tillväxt, flexibilitet, kreativitet, inkludering och välbefinnande.

  • På Granlund kommer din karriär inte stå stilla. Du kan bredda din kompetens med valfri utbildning och lära dig nya saker av dina kollegor. De skarpaste personerna i branschen kommer att arbeta vid din sida.
  • Du är viktig för oss. Vi lovar att ta hand om dig och stötta dig i alla svåra situationer som kan dyka upp.
  • Vi belönar dig för ditt goda arbete. Vi delade ut nästan hälften av vårt rörelseresultat som en vinstrelaterad bonus till våra anställda.
  • Vi har ett gott rykte. Vi är kända för vår goda arbetskvalitet och vår lösningsorienterade attityd. Vi letar inte efter genvägar och spacklar inte över sprickor för att lösa problem. På Granlund kan du stolt bära företagets uniform.
  • Naturligtvis erbjuder vi dig också en bra lön och mycket konkurrenskraftiga personalförmåner. Förmånerna stödjer vår vardag och har valts ut av våra anställda själva.

Kan du vara experten vi söker?

Du kommer att lyckas som vår affärsutvecklingschef för energi om du har goda kunskaper om krävande energisystem och deras marknader. Du är duktig på att leda komplexa projekt. Du har en magister- eller bachelorgrad i teknik, naturvetenskap eller tillämpad teknik.

Vi värdesätter kritiskt tänkande, förmåga att arbeta självständigt och samarbeta på distans samt utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Vi hoppas att du har erfarenhet av att arbeta med ledande personal i offentliga och privata organisationer.

Hur låter det?

Du kan söka denna tjänst och arbeta hos oss genom att skicka in ditt CV med ett kortfattat personligt brev senast den 15.8.2022.

Du kan skicka in din ansökan på engelska eller svenska. Detta är en viktig rekrytering för oss, så vi lovar att återkomma till dig så snart som möjligt.

Om du har några frågor angående rollen, dess mål eller om att arbeta hos oss, kommer Ville, Marcus och Timo gärna svara på dem.

Om du har några frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Anna. Rekryteringskonsult Anna Palmgren nås antingen per telefon på +358 40 523 1757 eller via e-post anna.palmgren@granlund.fi

Hör av dig så att vi kan lära känna varandra!

Search