Skip to content
CareersJunior El-konstruktör, Lidköping eller Stockholm

Junior El-konstruktör, Lidköping eller Stockholm

Vill du växa och utvecklas till en framtida expert i en miljö ledd av ett Team med erfarna experter? Är du intresserad av att formas av lång erfarenhet i el-design?

Vi erbjuder en miljö att växa i för dig som vill bli en expert på el-design. Hos oss kan du jobba med erfarna experter och samla på dig mångsidig projekterfarenhet.

Vill du bli vår nya kollega och jobba som Junior El-konstruktör?

Som Junior El-konstruktör kommer din normala arbetsdag innebära design-arbete och beräkningar. Dina arbetsuppgifter inkluderar framtagning av ritningar, beräkningar och specifikationer.

Du kommer arbeta i ett projektteam som är hängivna att uppnå kundens målsättning. Du kommer guidas av våra andra experter. Allt eftersom du blir mer erfaren kommer du att få ta mer ansvar för dina egna projekt.

Du kommer ingå i ett specialiserat Team med inriktning på El, Instrument och Telekommunikation

Vi jobbar med den senaste tekniken och anser att arbetet kan utföras på kontoret eller på distans, helt enkelt där det passar bäst. Vi träffas både digitalt och på vårt kontor som är beläget i centrala Lidköping. Stockholm som arbetsplats är också ett möjligt alternativ.

Välkommen att bli vår arbetskamrat

Granlund Sweden AB fortsätter att expandera i Sverige i en expansiv bransch. Vi har ett flertal pågående spännande projekt, ett Team som är specialiserade på datacenter design och en ständigt växande marknad med enorma expansionsmöjligheter.

Vi erbjuder en varierande arbetsmiljö, senaste designverktygen, möjlighet till professionell utveckling med support från vårt erfarna Team av experter. Vi sätter hög tilltro till våra experter och vi uppmuntrar till kreativt nytänkande. Om du söker efter en utmanande och utvecklande, lösningsfokuserad miljö så tveka inte att söka till oss.

Granlund Sweden AB är en del av Granlund Group, som har den mest omfattande erfarenheten av datacenter design i Norden. Granlund Group specialiserar sig på att utveckla produktiviteten, förespråka digitalisering, hitta nya energilösningar och ta ansvar för utveckling av tillverkning och byggnation.

Är du experten vi letar efter?

Du kommer lyckas som vår Junior El-konstruktör om du har relevant utbildning i el-konstruktion. Vi värdesätter din kunskap i att jobba med CAD, Autocad och REVIT.

Vi värdesätter iver i att anta nya projekt tillsammans med dina kolleger. Du vill utveckla din expertis och är intresserad i att jobba med moderna arbetsmetoder.

Hur låter detta?

Du är välkommen att söka till denna tjänsten genom att skicka din ansökan och CV via länken nedan senast den 9 maj 2022.  Detta är en viktig rekrytering för oss så du kommer höra från oss väldigt snart.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar en lämplig kandidat så tveka inte att skicka in ansökan direkt, det kan löna sig.

Om du har frågor angående tjänsten eller hur det är att jobba för oss, kommer Marcus gladeligen svara på dina frågor. Marcus Karlsson, Verkställande direktör på Granlund Sweden, kan nås antingen via telefon +46 766 488813 eller e-mail marcus.karlsson@granlundgroup.com

Om du har några frågor om rekryteringsprocessen så är det Anna du ska prata med. Rekryteringskonsult Anna Palmgren kan nås antingen via telefon +358 40 523 1757 eller e-mail anna.palmgren@granlund.fi

Ser framemot att höra av dig så vi kan lära känna varandra!

Granlund Sweden people at the office talking

Hur är det at jobba på Granlund Sweden?

Ett team på tio ingenjörer formar framtiden inom datacenterdesign. Nu planerar Granlund Sweden att utöka verksamheten. ”Under de närmaste åren har vi för avsikt att anställa minst 50 specialister. På så vis kan vi stärka vår position i Sverige och expandera till andra marknader som Norge och Danmark,” säger Granlund Swedens VD Marcus Karlsson.

Granlund Sweden rekryterar

Granlund Sweden AB är en del av Granlund Group, arbetsgivare åt över 1200 specialister inom affärsområden som husteknisk planering, tjänster och mjukvara för fastighetsförvaltning, energi-, miljö- och fastighetssektorrådgivning, byggledning och byggnadsförvaltning.

Granlund Sweden rekryterar nu fem nya experter til Lidköping eller Stockholm. Ta del av våra lediga tjänster!

Search