Skip to content
CareersProjektledare, Lidköping eller Stockholm

Projektledare, Lidköping eller Stockholm

Är du intresserad av ett jobb som premierar utmärkta prestationer? Är du redo att ta ansvar för projekt inom datacenter området?

Är du vår nya medarbetare och den projektledare vi söker?

Som projektledare kommer du arbeta med våra datacenterprojekt genom hela projektets delar. Du kommer att vara med från ett tidigt skede och vid uppstart där du är med och utvecklar designen av hela datacenter, genom projektet där du arbetar med att säkerställa leverans och avtalsefterlevnad.

Ditt fokus kommer att vara att säkra projektet genom att leda designteam och med ett nära samarbete och dialog med vår kund.

Vi arbetar på ett modernt sätt och vi har en positiv inställning till distansarbete. Vi träffas både online och på vårt kontor i Lidköping. Du kan även arbeta från Stockholm där fler kollegor finns.

Välkommen att bli vår arbetskamrat

Granlund Sweden AB fortsätter att expandera i Sverige i en expansiv bransch. Vi har ett flertal pågående spännande projekt, ett Team som är specialiserade på datacenter design och en ständigt växande marknad med enorma expansionsmöjligheter.

Vi erbjuder en varierande arbetsmiljö, senaste designverktygen, möjlighet till professionell utveckling med support från vårt erfarna Team av experter. Vi sätter hög tilltro till våra experter och vi uppmuntrar till kreativt nytänkande. Om du söker efter en utmanande och utvecklande, lösningsfokuserad miljö så tveka inte att söka till oss.

Granlund Sweden AB är en del av Granlund Group, som har den mest omfattande erfarenheten av datacenter design i Norden. Granlund Group specialiserar sig på att utveckla produktiviteten, förespråka digitalisering, hitta nya energilösningar och ta ansvar för utveckling av tillverkning och byggnation.

Är du experten vi letar efter?

Du kommer bli framgångsrik som vår projektledare om du har en teknisk bakgrund och gedigen erfarenhet av datacenter design. Vi hoppas att du har erfarenhet från flera år som projektledare och vet vikten av kvalitet i leveranser. Erfarenhet från datacenter är meriterande. Du kan även komma från liknande befattning inom andra affärsområden.

Vi värdesätter god interaktions- och kommunikationsförmåga, vilket gör att du kan arbeta med olika typer av personligheter och har lätt att kommunicera med våra internationella kunder.

Hur låter detta?

Du är välkommen att söka till denna tjänsten genom att skicka din ansökan och CV via länken nedan senast den 9 maj 2022.  Detta är en viktig rekrytering för oss så du kommer höra från oss väldigt snart.

Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar en lämplig kandidat så tveka inte att skicka in ansökan direkt, det kan löna sig.

Om du har frågor angående tjänsten eller hur det är att jobba för oss, kommer Marcus gladeligen svara på dina frågor. Marcus Karlsson, Verkställande direktör på Granlund Sweden, kan nås antingen via telefon +46 766 488813 eller e-mail marcus.karlsson@granlundgroup.com

Om du har några frågor om rekryteringsprocessen så är det Anna du ska prata med. Rekryteringskonsult Anna Palmgren kan nås antingen via telefon +358 40 523 1757 eller e-mail anna.palmgren@granlund.fi

Ser framemot att höra av dig så vi kan lära känna varandra!

Granlund Sweden people at the office talking

Hur är det at jobba på Granlund Sweden?

Ett team på tio ingenjörer formar framtiden inom datacenterdesign. Nu planerar Granlund Sweden att utöka verksamheten. ”Under de närmaste åren har vi för avsikt att anställa minst 50 specialister. På så vis kan vi stärka vår position i Sverige och expandera till andra marknader som Norge och Danmark,” säger Granlund Swedens VD Marcus Karlsson.

Granlund Sweden rekryterar

Granlund Sweden AB är en del av Granlund Group, arbetsgivare åt över 1200 specialister inom affärsområden som husteknisk planering, tjänster och mjukvara för fastighetsförvaltning, energi-, miljö- och fastighetssektorrådgivning, byggledning och byggnadsförvaltning.

Granlund Sweden rekryterar nu fem nya experter til Lidköping eller Stockholm. Ta del av våra lediga tjänster!

Search